Снимка Булфото, архивСкиор пострада сериозно в известен наш зимен курорт днес. Скиор

...
Снимка Булфото, архивСкиор пострада сериозно в известен наш зимен курорт днес. Скиор
Коментари Харесай

Скиор е с комоцио след инцидент в Боровец

Снимка Булфото, списък

Скиор пострада сериозно в прочут наш зимен курорт през днешния ден.  " Скиор е с комоцио след случай в Боровец ". Това заяви Иван Драгошинов, планински избавител от Планинската избавителна работа (ПСС) към Българския червен кръст (БЧК), осведоми " Дарик ". Получил се е удар сред двама скиори, като единият от участниците си е тръгнал от мястото на случая. Пострадалият е с комоцио и тежка контузия на главата. Той е превозен от планинските спасители до медицински пункт.

Сигналът за случая е получен в 13:00 часа. Иван Драгошинов уточни още, че на 13 март към 15:15 часа е получен сигнал за потърпевши двама души в посока връх Даутов в Пирин.

Единият човек е със строшен крайник, а другият е с пострадвания по лицето. Планинските спасители са били при потърпевшия към 18:40 часа. Акцията, в която са се присъединили 20 души от три отряда, е траяла до 01:40 часа, написа burgas24.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР